top of page

Apple, Apple Music Sing'i tanıttı

Apple Music, birinci sınıf şarkı sözü deneyimini, hayranların on milyonlarca şarkıya kolayca eşlik etmesi için yeni bir özellikle genişletiyor.



CUPERTINO, CALIFORNIA APPLE BUGÜN, KULLANICILARIN AYARLANABİLİR VOKALLER 1 ve gerçek zamanlı şarkı sözleriyle en sevdikleri şarkılara eşlik etmelerini sağlayan heyecan verici yeni bir özellik olan Apple Music Sing'i duyurdu . Apple Music Sing, hayranların liderliği ele geçirmesine, düet yapmasına, yedek parça söylemesine ve daha fazlasına yardımcı olmak için birden fazla şarkı sözü görünümü sunar; bunların tümü, Apple Music'in benzersiz şarkı sözü deneyimine entegre edilmiştir. Dünyanın en çok söylenebilecek on milyonlarca şarkısını içeren sürekli genişleyen bir katalogla birleştiğinde Apple Music Sing, herkesin dilediği yerde ve istediği şekilde katılmasını eğlenceli ve kolay hale getiriyor.


Apple Music Sing, bu ayın sonunda dünya çapındaki Apple Music abonelerinin kullanımına sunulacak ve iPhone, iPad ve yeni Apple TV 4K'da dinlenebilir.

Apple'ın Apple Music ve Beats Başkan Yardımcısı Oliver Schusser, "Apple Music'in şarkı sözü deneyimi, hizmetimizin en popüler özelliklerinden biridir" dedi. "Dünyanın her yerindeki kullanıcılarımızın en sevdikleri şarkıları takip etmeyi sevdiklerini zaten biliyoruz, bu nedenle şarkı söyleyerek müzikle daha fazla etkileşim sağlamak için bu teklifi daha da geliştirmek istedik. Gerçekten çok eğlenceli, müşterilerimiz buna bayılacak.”


Apple Music Sing şunları içerir:


  • Ayarlanabilir vokaller: Kullanıcılar artık bir şarkının vokal seviyeleri üzerinde kontrole sahip. Orijinal sanatçı vokalleriyle şarkı söyleyebilir, başrolü üstlenebilir veya Apple Music kataloğundaki milyonlarca şarkıyı karıştırabilirler.



  • Gerçek zamanlı şarkı sözleri: Kullanıcılar, vokallerin ritmine göre dans eden animasyonlu sözlerle en sevdikleri şarkılara eşlik edebilir.



  • Arka plan vokalleri: Aynı anda söylenen vokal dizileri, kullanıcıların takip etmesini kolaylaştırmak için ana vokallerden bağımsız olarak hareket edebilir.



  • Düet görünümü: Birden çok vokalist, düetlerin veya birden çok şarkıcının eşlik ettiği parçaların kolayca söylenebilmesi için ekranın karşıt taraflarında gösterilir.


Apple Music ayrıca, Apple Music Sing deneyimi için tamamen optimize edilmiş, dünyanın dört bir yanındaki insanları şarkı söylemeye zorlayan tüm destansı şarkıları, düetleri, koroları ve marşları içeren 50'den fazla özel eşlik eden çalma listesinden oluşan bir paketi piyasaya sürecek .

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page